اطلاعیه پذیرش بدون آزمون دانشجو استعداد های درخشان در مقطع کارشناسی ارشد

اطلاعيه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در مقطع کارشناسی ارشد
 براي نيمسال اول 99-1398 در پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران

پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران در اجراي سياستهاي حمايت و هدايت استعدادهاي درخشان، به استناد آيين نامه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در دوره تحصيلي كارشناسي‌ارشد (شماره 77948/21 مورخ 1393/05/05، اصلاحيه مربوطه به آيين‌نامه پذيرش بدون آزمون استعدادهاي درخشان در دوره تحصيلي كارشناسي ارشد به شماره ابلاغيه شماره 96474/21 مورخ 1394/05/24 و ابلاغيه شماره 299574/2 مورخ 1396/12/19) وزارت علوم، تحقيقات و فناوري اقدام به پذيرش دانشجو براساس سوابق تحصيلي و مصاحبه علمي جهت نيمسال اول سال تحصيلي 99-1398 در رشته‌هاي مهندسي پلیمر- فرآورش، مهندسی پلیمر- مهندسي علوم پايه و مهندسي پليمر- مهندسی پلیمریزاسیون و با رعايت كامل شرايط و قوانين مي نمايد.

1- شرايط عمومي پذيرش درخواست متقاضيان
  1. دارا بودن صلاحيت عمومي به تشخيص هيات مركزي گزينش دانشجو كه توسط پژوهشگاه انجام مي پذيرد.
  2. نداشتن منع قانوني از ادامه تحصيل از لحاظ خدمت وظيفه عمومي براي داوطلبان مرد

2- اطلاعات پذيرش درخواست متقاضيان
پژوهشگاه اختيار دارد حداكثر بيست درصد از ظرفيت دوره روزانه كارشناسي‌ارشد خود در هر رشته محل را به دانشجويان دوره كارشناسي پيوسته (مجموع روزانه و شبانه)، به صورت مازاد بر ظرفيت پذيرش با آزمون و رعايت شرايط زير اختصاص دهد:
  1. پس از 6 نيم‌سال تحصيلي با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهاي درسي به لحاظ ميانگين كل جزو پانزده درصد برتر دانشجويان هم رشته و هم ورودي خود باشد. (كاربرگ شماره 2)
تبصره: دانشگاه اختيار دارد متقاضياني را كه در طول شش نيم‌سال تحصيلي دانش‌آموخته شوند و به لحاظ ميانگين كل در مقايسه با ميانگين كل هشت نيم‌سال دانشجويان هم رشته و غير هم ورودي خود جزو پانزده درصد برتر باشند، به صورت مازاد بر ظرفيت پذيرش بدون آزمون در دوره كارشناسي‌ارشد همان سال پذيرش كند.
  1. حداكثر در مدت هشت نيم‌سال تحصيلي دانش‌آموخته شود.
  2. برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی- دانشجویی برای ورود به همان رشته يا رشته‌هاي مرتبط به تشخصيص شوراي عالي برنامه‌ريزي آموزشي وزارت و با ارائه معرفي‌نامه از دبيرخانه المپياد.
  3. پذيرش براي سال تحصيلي بلافاصله پس از دانش‌آموختگي و صرفاً براي يك‌بار امكان‌پذير است.
  4. پذيرش در رشته‌هاي تحصيلي مرتبط به تشخيص و تاييد شوراي تحصيلات تكميلي پژوهشگاه امكان‌پذير است.
  5. احراز شرايط اختصاصي پژوهشگاه
  6. تغيير رشته يا محل تحصيل افراد پذيرفته شده براساس اين آيين نامه، مجاز نيست.
  7. اسامي پذيرفته شدگان توسط پژوهشگاه براي تاييد صلاحيت عمومي به سازمان سنجش ارسال مي‌شود و قطعي شدن ثبت نام منوط به تاييد سازمان مذكور مي باشد.
نكته قابل توجه:
**: براساس اصلاحيه شماره 299574/2 مورخ 96/12/16 وزارت علوم، تحقيقات و فناوري صرفاً ميانگين سه چهارم واحدها تا نيم‌سال ششم ملاك پذيرش خواهد بود و ميانگين نيم‌سال‌هاي هفتم و هشتم قابل بررسي نمي‌باشد.

3- مدارك مورد نياز
3-1- تصوير كارت ملي و تمام صفحات شناسنامه
3-2- يك قطعه عكس 4*3 با ذكر مشخصات در پشت عكس ها
3-3- گواهي تاييد شده توسط دانشگاه مقطع كارشناسي كه بند 2-1 فراخوان در آن رعايت شده باشد.
3-4- تصوير ريز نمرات دوره كارشناسي براي 6 نيم‌سال متقاضي
3-5- تعهد اتمام دوره مزبور تا پايان شهريور ماه سال 98 (كاربرگ شماره 3)
3-6- تصاوير كليه فعاليت‌هاي آموزشي و هر گونه مدارك دال بر مشخص نمودن نخبگي متقاضي

4- مهلت مراجعه، ارائه مدارك و تكميل كاربرگ تقاضاي پذيرش
4-1- متقاضيان بايد كاربرگ درخواست (كاربرگ شماره 1) را تکمیل و به همراه سایر مدارك اعلام شده به صورت حضوري حداكثر تا پايان وقت اداري روز  سه‌شنبه مورخ 1398/02/31 به مديريت امور پژوهشي و تحصيلات تكميلي پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران (خانم بخشنده شماره تماس: 48662284) به آدرس اتوبان تهران – كرج – كيلومتر 15 – بعد از پيكان شهر –  شهرك علم و فناوري پژوهش، بلوار پژوهش، تحويل نمايند.

5- تذكرات و نكات مهم
5-1- به مدارك ناقص و يا دريافت پس از تاريخ ذكر شده به هيچ وجه ترتيب اثر داده نمي شود.
5-2- دارا بودن شرايط ثبت نام در دوره کارشناسی ارشد بدون آزمون به منزله قبولي تلقي نمي‌گردد و پذيرش در اين دوره براساس ظرفيت موجود و توانايي علمي افراد و اعلام پذيرش نهايي از سوي سازمان سنجش آموزش كشور خواهد بود.

مديريت امور پژوهشي و تحصيلات تكميلي پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران
   1398/2/8 11:04