اعلام زمان ثبت نام و مدارک مورد نیاز جهت پذیرفته شدگان آزمون دکتری

زمان ثبت نام از پذيرفته‌شدگان دکتری در تاريخ 11/06/96  از ساعت 9 صبح الي 15 مي‌باشد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام
  1. اصل مدرک کارشناسی و کارشناسي ارشد که در آن معدل دوره کارشناسی و کارشناسي ارشد قید شده و مورد تاييد وزارت علوم باشد و یکبرگ فتوکپی آن

2. اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی ارشد براي پذيرفته شدگاني که به دلائلي قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسي نمي‌باشند.

3. آن دسته از پذيرفته شدگاني كه در زمان ثبت نام براي شركت در آزمون دانشجوي سال آخر مقطع كارشناسي‌ارشد بوده اند و مي‌بايست تا تاريخ 96/06/31 فارغ التحصيل شوند، به عبارت ديگر در زمان ثبت نام براي شركت در اين آزمون دانشجو بوده اند، لازم است معدل واحدهاي گذرانده آنان براساس (0) تا (20) تا تاريخ 95/06/31 (و يا حداكثر تا تاريخ 95/11/30) توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي دوره كارشناسي‌ارشد در فرم مخصوص درج و پس از تاييد مسئول ذيربط به هنگام ثبت نام ارائه گردد.

4. CD مدارک (کپي شناسنامه تمام صفحات، کارت ملي، کارت پايان خدمت يا معافيت، برگه اعزام، مدرک تحصيلي، عکس، حکم مرخصي سالانه يا موافقت کتبي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع براي کارمندان دولت)

5. اصل شناسنامه و دو سري فتوکپی از تمام صفحات آن

6. اصل کارت ملی و دو سري فتوکپی از آن (پشت و رو )

7. ارائه مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را با توجه به بند «مقررات وظيفه عمومي» مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در آزمون ورودي دوره دكتري سال 1396 مشخص كند (براي برادران)