بازدید دکتر ستاری از پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران

بازديد دكتر ستاري از پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با حضور در پژوهشگاه پليمر و پتروشبمي ايران از مرکز نوآوری و شتاب دهنده پلیمر بازديد كرد..
به گزارش روابط عمومي پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری با حضور در اين پژوهشگاه، از «مرکز نوآوری و شتاب دهنده پلیمر» بازديد کرد. این مرکز که با حمایت پژوهشگاه، مشارکت بخش خصوصی و نیز حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری كار خود را آغاز كرده است، در ساختمانی به مساحت5700 متر مربع، میزبان بیش از 20 واحد فناور خواهد بود.
ایده‌های نوآورانه فعالان فناور خلاق و دانش اموخته با استقرار در این مرکز نوآوری، پس از گذراندن مرحله پیش‌شتابدهی، وارد مراحل شتابدهی و تجاری‌سازی می‌شود تا محصول دانش بنیان این هسته‌ها برای ورود به بازارهای رقابتی آماده شود.

این مرکز زمینه ساز شتاب دهی ایده‌های خلاقانه نیروی انسانی تحصیل کرده در حوزه‌هایی چون دارو، پلیمر، مهندسی و شیمی خواهد بود.
از مهم ترین اهداف این مرکز می توان به پرورش و حمایت از استعدادها و خلاقیت های نوپا و فارغ التحصیلان رشته های مختلف فنی و مهندسی بخصوص در عرصه پلیمر ، دارو و شیمی ، اشاره کرد.
نحوه حمایت از شرکت ها و کسب و کارها ؛اختصاص فضای آزمایشگاهی، کارگاهی، اتاق های تمیز و همچنین فضاهای اداری و همچنین پشتیبانی مجموعه ازمایشگاها و کارگاهای مجهز پژوهشگاه می باشد.
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری همچنین با حضور در مرکز رشد پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران، از جدیدترین دستاوردهای هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد پلیمر بازدید کرد. بیش از 50 هسته فناور استقرار یافته در این مرکز رشد، در حوزه‌های علوم و مهندسی پلیمر، بیو پلیمر، علوم و مهندسی شیمی و دارو رسانی فعالیت می‌کنند.
یکی از فعالیت‌های فناورانه پژهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران ایجاد خط تولید گاز CO2 با استفاده از فناوری تماس دهنده غشایی است که فعالان فناور این پروژه، درباره آخرین دستاوردهایشان توضیحاتی را به معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری ارائه کردند.
با حمایت معاونت علمی و فناوری کنسرسیومی متشکل از شرکت گاز کربنیک بن به عنوان مجري، شرکت گاز کربنیک شهرکرد به عنوان بهره بردار و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی به عنوان همكار علمي و محل اجرا ايجاد شده تا طرح توليد دانش فنی و محصول واحد جداسازی گاز CO2 با استفاده از فناوری تماس‌دهنده‌های غشایی محقق شود.
تعداد محدودی از کشورها برای جداسازی این گاز از فناوری پیشرفته تماس‌دهنده‌های غشایی بهره می‌برند و ایران با تلاش متخصصان بومی ضمن قرار گرفتن در جمع این کشورها، از مزایای این روش بهره‌ خواهد برد.

1398/7/9 16:11