پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران بار دیگر در جمع برترین دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی ایرانی حاضردر فهرست جهانی

پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران بار ديگر در جمع برترین دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی ایراني حاضردر فهرست جهانی

بررسی پایگاه شاخص های اساسی علم آی.اس.آی (ISI) در بخش موثرترین دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی دنیا نشان می دهد، که پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران در حوزه علم شيمي در جمع دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی یک درصد برتر دنیا قرار گرفته است.
دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست ISC گفت: فهرست دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی یک درصد برتر دنیا هر دو ماه یکبار روزآمد می شود و دانشگاها و مراکز تحقیقاتی که اثربخشی تحقیقات آنها به حدی باشد که در مجموع یک درصد برتر دنیا قرار بگیرند در این فهرست وارد می شوند.
وی گفت: بیشترین تعداد دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی یک درصد برتر کشور در علوم پایه در حوزه شیمی قرار دارند. دانشگاه علوم پزشکی تهران با توجه به تولید علم خود در این زمینه در بین دانشگاه های یک درصد برتر قرار گرفته است. در بین پژوهشگاه ها نام پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران مشاهده می شود. دانشگاه تهران، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه شیراز، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه فرودسی مشهد، دانشگاه بوعلی سینا، دانشگاه تبریز، دانشگاه اصفهان، دانشگاه رازی، دانشگاه کاشان، دانشگاه مازندران، دانشگاه الزهرا (س) و دانشگاه یاسوج در بین دانشگاه های جامع در رشته شیمی در مجموع یک درصد برتر ها قرار گرفته اند.

1396/6/7 09:29

4.3/10 (تعداد آرا 12 نفر )