واحد ارتباط با صنعت و مراکز علمی
مقدمه
ارتباط با صنعت پژوهشگاه با داشتن پيشينه اي پربار از ابتداي تشكيل تا كنون با تكيه بر توانمنديهاي اعضاي هيئت علمي مجرب، كارشناسان پژوهشي، امكانات دستگاهي و كارگاهي مجهز و زيرساخت منطبق بر استانداردهاي ملي و بين المللي و در راستاي رسالت پاسخگويي به نيازهاي صنعت و مراكز پژوهشي موفق به انجام طرحهاي متعدد و موفقي در قالب پروژههاي صنعتي، آموزش، مشاوره و خدمات آزمايشگاهي و كارگاهي شده است. اين مديريت آمادگي خود را براي ارائه خدمات و همكاري و انعقاد قرارداد با صنايع مختلف پليمري در جهت انجام طرحهاي مشترك در زمينه صنايع بالادستي و پايين دستي شامل صنايع پلاستيك، لاستيك، رنگ و روكشهاي سطح، زيست پليمر، كامپوزيت سامانه هاي دارورساني، تبديل گاز، پلي يورتان، كاتاليزور و مواد پتروشيميايي اعلام ميدارد. اهداف
![]() فرمهاي مورد نيازواحدهاي مربوطه: آموزش صنعتي: اين واحد نيازهاي آموزش داخلي را شناسايي و متناسب با آنها دورهها و كارگاههاي آموزشي تخصصي در زمينههاي مختلف علوم و فناوري پليمر را به طور حضوري با بهرهگيري از اساتيد و متخصصان توانمند و مجرب ارائه ميكند، به نحوي كه مطالب نظري و عملي اين دورهها به افزايش مهارت فردي و ارتقاي دانش آنها ميانجامد. اين امر مشتريان را به بهرهوري و نشاط كاري بيشتر سوق ميدهد و پژوهشگاه از لحاظ اعتبار و كيفيت آموزشهاي تخصصي به عنوان گزينه اول در نظر گرفته ميشود. دورههاي آموزشي پژوهشگاه با حفظ بالاترين استانداردهاي آموزشي برگزار ميشود. همچنين برگزاري دورههاي آموزشي- تخصصي به درخواست صنايع امكانپذير است. تقويم دوره هاي آموزشيخدمات آزمايشگاهي و كارگاهي: پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران با داشتن متخصصان و كاكنان كارآمد فني و با دارا بودن 22 آزمايشگاه و 11 كارگاه گسترهاي از خدمات را در زمينه شناسايي و اندازهگيري خواص و ساخت قطعات ارائه ميدهد و همچنين توانايي ارائه خدمات در حوزهي كنترل و صحهگذاري بر طرحهاي كيفي ارائه شده از سوي توليدكنندگان مطابق با نيازمنديها و استانداردهاي مربوط را دارا است. از جمله فعاليتهاي اين واحد ميتوان به موارد زير اشاره كرد:
توسعه و تحقيق بازار: از اولين مرحله آغاز يك فكر، بازاريابي به همراه آن آغاز ميشود. در تمام مراحل فراورش محصول جديد پژوهشي، بازاريابي پيگيري ميشود و در مرحلهاي كه محصول درصدد انتقال به بازار يا صنعتي خاص است، بازاريابي نقش مهمي را در راستاي ايجاد برنامه استراتژيك بازاريابي محصول و برنامه عملياتي آن ايفا ميكند. بازاريابي به عنوان ابزاري در خدمت تجاري كردن محصول است. پس از آن كه محصول به بازار يا صنعت خاصي منتقل ميشود، نقش بازاريابي هنوز ادامه مييابد، هر چند رسالت تجاري كردن كالا به پايان ميرسد. از جمله فعاليتهاي اين واحد ميتوان به موارد ذيل اشاره نمود:
مشاوره فني: اين واحد با هدف ارتقاء بخشيدن به كيفيت فعاليتهاي توليدي و فني مهندسي به عنوان بازوي صنايع پليمري وابسته تأسيس گرديده است تا بستري مناسب را جهت بررسي فني - علمي مسائل و مشكلات صنعت و به صورت كاملاً كاربردي و عملياتي با پشتوانه شبكه گستردهاي از اساتيد، متخصصين صنعتي و مراكز آزمايشگاهي و كارگاهي در شكلي منظم مهيا سازد تا در هنگام بروز مشكل، صنعتگران و پژوهشگران به مشاورين كار آزموده مراجعه نموده و به سهولت در صدد رفع مشكالات فني خود برآيند. از جمله فعاليتهاي اين بخش ميتوان به امكان انجام مشاورههاي زير اشاره كرد:
مفيد براي صنعتگرانقابل توجه مراجعین محترم متقاضی خدمات آزمایشگاهی و کارگاهیشماره حساب پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایرانشماره حساب : 4001021003009849 شماره شبا : IR 390100004001021003009849 آدرس پستي: تهران، ضلع شمالي آزاد راه تهران كرج، كيلومتر 15، خروجي شماره 15، شهرك علم و فناوري پژوهش، پژوهشگاه پليمر و پتروشيمي ايران، دفتر ارتباط با صنعت و مراكز علمي.
|
ارتباط با صنعت
صفحه اصلی > منوهای بالای سایت > ارتباط با صنعت
آخرین اخبار
اولین فراخوان جذب ایده های نوین حوزه پلیمر
1399/12/12
انتشار دو کتاب جدید در حوزه پلیمرها
1400/1/23
عدم ارائه خدمات آزمايشگاهي
1400/1/22